01.

VÁLASSZ PÓRÁZ TÍPUST

Az alábbi fő póráz kategóriák közül tudsz választani.

02.

VÁLASSZ ANYAGOT

Ha megvan a kiszemelt fajta, nézz körbe az anyagok között.

03.

ADD MEG A MÉRETEKET

Rendeléshez már csak a méreteket kell megadnod.

PRAKTIKUS ÉS STRAPABÍRÓ

Vízlepergető pórázok

A vízlepergető anyaggal bevont pórázak alapja ugyancsak poliészter heveder, szélességük 2 vagy 2,5 cm lehet, a vásárló igénye szerint. A hevedert vonom be vízlepergető anyaggal. A vízlepergető anyagok összetétele 100% poliészter, a súlyuk 190 g/m2 +/- 5%. Az ilyen módon készülő pórázak mindkét oldala mintás, azonban a legritkább esetben tud két teljesen egyforma darab készülni, ez az adott anyag szabásától függ. A karabíner teherbírása 260 kg. A pórázak fogantyúja mindig fekete színű, belül puha pamutheveder, kívül poliészter heveder. A fogantyú aljánál egy félkarikára kakizacskó-tartó vagy akár klikker is akasztható.

A vízlepergető pórázakat nagy kopásállóság jellemzi, vízben is használhatók, tisztításuk nedves szappanos ronggyal való áttörléssel lehetséges.

RENDELÉS FELVÉTEL

KÉRLEK TÖLTSD KI AZ ADATOKAT

Az üzenet mezőbe írd meg, hogy mit szeretnél rendelni és milyen anyago(ka)t választottál hozzá. Nyakörv esetén ne felejtsd el megadni a kutya nyakkörméretét.

  MINDEN HELYZETRE

  Kiképző és gyakorló pórázok

  • Kiképzőpórázok

  Általában 2 méter hosszúak, de igény esetén hosszabb is lehet. Nincsen fogantyúja, mindkét végén karabínerrel szerelt, három plusz félkarikával, melyek segítségével többféle hosszúságra állítható.

  • Gyakorló (hosszú) pórázok

  5, 10, 15 vagy akár 20 m hosszú heveder póráz, behívás gyakorlásához, vagy egyéb feladatokhoz.