01.

VÁLASSZ PÓRÁZ TÍPUST

Az alábbi fő póráz kategóriák közül tudsz választani.

02.

VÁLASSZ ANYAGOT

Ha megvan a kiszemelt fajta, nézz körbe az anyagok között.

03.

ADD MEG A MÉRETEKET

Rendeléshez már csak a méreteket kell megadnod.

EGYSZÍNŰ ÉS MINTÁS

Szalagos pórázok

Az egyszínű pórázak poliészter hevederszalagból készülnek, szélességük 2 vagy 2,5 cm lehet, a vásárló igénye szerint. A karabíner teherbírása 260 kg. A pórázak fogantyúja mindig fekete színű, belül puha pamutheveder, kívül poliészter heveder. A fogantyú aljánál egy félkarikára kakizacskó-tartó vagy akár klikker is akasztható.

A mintás szalagok kínálata állandóan változik, az aktuálisan elérhető mintákról érdeklődj üzenetben!

HEVEDEREK SZÉLESSÉGE

2 / 2,5 cm

KARABÍNER TEHERBÍRÁSA

260 kg

RENDELÉS FELVÉTEL

KÉRLEK TÖLTSD KI AZ ADATOKAT

Az üzenet mezőbe írd meg, hogy mit szeretnél rendelni és milyen anyago(ka)t választottál hozzá. Nyakörv esetén ne felejtsd el megadni a kutya nyakkörméretét.

  VIDÁM ÉS EGYEDI

  Vászon pórázok

  A pamutvászon és dekorvászon anyaggal bevont pórázak alapja szintén poliészter heveder, szélességük 2 vagy 2,5 cm lehet, a vásárló igénye szerint. A heveder teherbírása 450 kg. Ezt a hevedert vonom be mintás anyaggal. A felhasznált textilek 100% pamut anyagok. Az ilyen módon készülő pórázak mindkét oldala mintás, azonban a legritkább esetben tud két teljesen egyforma darab készülni, ez az adott anyag szabásától függ. A karabíner teherbírása 260 kg. A pórázak fogantyúja mindig fekete színű, belül puha pamutheveder, kívül poliészter heveder. A fogantyú aljánál egy félkarikára kakizacskó-tartó vagy akár klikker is akasztható.

  A pamutvászon és dekorvászon pórázakat hétköznapi használatra ajánljuk, vízbe menni velük nem javasolt. Mosógépben 30 fokon, vagy kézzel mosva tisztítható.

  PRAKTIKUS ÉS STRAPABÍRÓ

  Vízlepergető pórázok

  A vízlepergető anyaggal bevont pórázak alapja ugyancsak poliészter heveder, szélességük 2 vagy 2,5 cm lehet, a vásárló igénye szerint. A hevedert vonom be vízlepergető anyaggal. A vízlepergető anyagok összetétele 100% poliészter, a súlyuk 190 g/m2 +/- 5%. Az ilyen módon készülő pórázak mindkét oldala mintás, azonban a legritkább esetben tud két teljesen egyforma darab készülni, ez az adott anyag szabásától függ. A karabíner teherbírása 260 kg. A pórázak fogantyúja mindig fekete színű, belül puha pamutheveder, kívül poliészter heveder. A fogantyú aljánál egy félkarikára kakizacskó-tartó vagy akár klikker is akasztható.

  A vízlepergető pórázakat nagy kopásállóság jellemzi, vízben is használhatók, tisztításuk nedves szappanos ronggyal való áttörléssel lehetséges.

  RENDELÉS FELVÉTEL

  KÉRLEK TÖLTSD KI AZ ADATOKAT

  Az üzenet mezőbe írd meg, hogy mit szeretnél rendelni és milyen anyago(ka)t választottál hozzá. Nyakörv esetén ne felejtsd el megadni a kutya nyakkörméretét.

   MINDEN HELYZETRE

   Kiképző és gyakorló pórázok

   • Kiképzőpórázok

   Általában 2 méter hosszúak, de igény esetén hosszabb is lehet. Nincsen fogantyúja, mindkét végén karabínerrel szerelt, három plusz félkarikával, melyek segítségével többféle hosszúságra állítható.

   • Gyakorló (hosszú) pórázok

   5, 10, 15 vagy akár 20 m hosszú heveder póráz, behívás gyakorlásához, vagy egyéb feladatokhoz.