Együttműködések

Együttműködések a 2021-es évben

DOG3

2021 több érdekes, izgalmas kihívást hozott a FluffyDog Design életében. Ezek egyike a DOG3-tól érkezett megkeresés. A DOG3 Aquincum – Közösségi Kutyás Tér nem klasszikus értelemben vett kutyaiskola, sokkal több annál, egy közösség, ahol lehetőség van tanulásra, napközizésre és különböző kutyás sportok űzésére is. A DOG3 oktatói konkrét elképzeléssel fordultak hozzám, egy saját jutalomfalat-tartót szerettek volna, saját elképzeléseik alapján. Sokéves tapasztalataikat összegyúrva készült el az együttműködés eredménye, a DOG3 X FluffyDog Design jutitartó két méretben, amely kizárólag náluk vásárolható meg. A jutitartó kétféle méretben kapható, szájában széles merevítéssel, belül összehúzódó szájjal. Teljes egészében vízlepergető anyagból készül, mely könnyen tisztítható, de méretéből adódóan akár műanyag belső (tejfölösdoboz, mérőpohár) is helyezhető bele. 

A tervek szerint 2022-ben pedig további izgalmas közös projektek várhatók! 

DögösDogok

Az elmúlt év másik csodás hozománya a DögösDogokkal való közös munka. Velük szintén egy jutitartót alkottunk meg közösen, amelyhez saját anyagokat gyártattunk számukra, ami igazán egyedi külsőt kölcsönöz a jutitartóknak. A fazon itt is más lett, az egyedi kéréseket igyekeztem maradéktalanul megvalósítani.

A DögösDogok bemutatkozását itt olvashatjátok:

„Jó pár év kutyás tapasztalattal a hátunk mögött álmodtuk meg ezt a márkát/vállalkozást. Célunk, hogy kiváló minőségű ruházattal, ajándéktárgyakkal és kutyás kiegészítőkkel lássuk el a kutyás és kutyaszerető társadalmat.

Ruházataink prémium minőségű textilekből készülnek. Grafikáinkat mi álmodjuk, rajzoljuk, festjük. Kutyás ajándéktárgyaink mind kézzel festettek, ezáltal teljesen egyediek. Nyakörveink, pórázaink is a legjobb minőségű paracord felhasználásával készülnek. És a legfontosabb küldetésünk a kutyusok egészsége.

Csapatunk legkutyásabb tagja Viki, kutya-fizioterapeuta. A DögösDogok főhadiszállásán lévő kezelőbe várja a kiskedvenceket, ahol sokféle táplálék-kiegészítőt is kínálunk a teljes gyógyulás érdekében.”