01.

VÁLASSZ NYAKÖRV TÍPUST

Az alábbi fő nyakörv kategória közül tudtok választani.

02.

VÁLASSZ ANYAGOT

Ha megvan a kiszemelt fajta, nézz körbe az anyagok között.

03.

ADD MEG A MÉRETEKET

Rendeléshez már csak a méreteket kell megadnod.

EGYSZÍNŰ ÉS MINTÁS

Szalagos nyakörvek

Az egyszínű nyakörvek poliészter hevederszalagból készülnek, szélességük 2/2,5/3/4/5 cm lehet, a vásárló igénye szerint. A heveder teherbírása 450 kg. A nyakörvek erősített műanyag csattal vannak szerelve, melyek teherbírása 50 kg, illetve hegesztett félkarikával, melyek teherbírása mérettől függően 280 – 450 kg között változik. 

A mintás szalagok kínálata állandóan változik, az aktuálisan elérhető mintákról érdeklődj üzenetben!

NYAKÖRV SZÉLESSÉG

2 / 2,5 / 3 / 4 / 5 cm

CSAT TEHERBÍRÁSA

50 kg

HEVEDER TEHERBÍRÁSA

450 kg

FÉLKARIKA TEHERBÍRÁSA

280 – 450 kg

RENDELÉS FELVÉTEL

KÉRLEK TÖLTSD KI AZ ADATOKAT

Az üzenet mezőbe írd meg, hogy mit szeretnél rendelni és milyen anyago(ka)t választottál hozzá. Nyakörv esetén ne felejtsd el megadni a kutya nyakkörméretét.

  VIDÁM ÉS EGYEDI

  Vászon nyakörvek

  A pamutvászon és dekorvászon anyaggal bevont nyakörvek alapja szintén poliészter heveder, szélességük 2/2,5/3/4/5 cm lehet, a vásárló igénye szerint. A heveder teherbírása 450 kg. Ezt a hevedert vonom be mintás anyaggal. A felhasznált textilek 100% pamut anyagok. Az ilyen módon készülő nyakörvek mindkét oldala mintás, azonban a legritkább esetben tud két teljesen egyforma darab készülni, ez az adott anyag szabásától függ. A nyakörvek erősített műanyag csattal vannak szerelve, melyek teherbírása 50 kg, illetve hegesztett félkarikával, melyek teherbírása mérettől függően 280 – 450 kg között változik. 

  A pamutvászon és dekorvászon nyakörveket hétköznapi használatra ajánljuk, vízbe menni velük nem javasolt. Mosógépben 30 fokon, vagy kézzel mosva tisztítható.

  PRAKTIKUS ÉS STRAPABÍRÓ

  Vízlepergető nyakörvek

  A vízlepergető anyaggal bevont nyakörvek alapja ugyancsak poliészter heveder, szélességük 2/2,5/3/4/5 cm lehet, a vásárló igénye szerint. A hevedert vonom be vízlepergető anyaggal. A vízlepergető anyagok összetétele 100% poliészter, a súlyuk 190 g/m2 +/- 5%. Az ilyen módon készülő nyakörvek mindkét oldala mintás, azonban a legritkább esetben tud két teljesen egyforma darab készülni, ez az adott anyag szabásától függ. A nyakörvek erősített műanyag csattal vannak szerelve, melyek teherbírása 50 kg, illetve hegesztett félkarikával, melyek teherbírása mérettől függően 280 – 450 kg között változik.

  A vízlepergető nyakörveket nagy kopásállóság jellemzi, vízben is használhatók, tisztításuk nedves szappanos ronggyal való áttörléssel lehetséges.

  RENDELÉS FELVÉTEL

  KÉRLEK TÖLTSD KI AZ ADATOKAT

  Az üzenet mezőbe írd meg, hogy mit szeretnél rendelni és milyen anyago(ka)t választottál hozzá. Nyakörv esetén ne felejtsd el megadni a kutya nyakkörméretét.